INSCRIE-TE!

Asociația Sport La Orice Vârstă, Primaria Uricani și Clubul Alpin Valea Jiului vă invită să participați în weekend-ul 17-19 iunie 2016 la Retezat SkyRace Intersport!

  • Termenul limită de înscriere online la curse este 10.06.2016 ora 12:00, iar cel până la care banii trebuie confirmați de banca noastră este ora 17:00.
  • După aceste termene nu se mai fac înscrieri online, iar cei care nu au contribuția de participare validată de bancă vor fi scoși din tabelul de participanți, având posibilitatea de a se înscrie la fața locului, în limita locurilor disponibile.
  • ÎNAINTE de a va înscrie online la eveniment, vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul competiției, dar și celelalte secțiuni ale paginii oficiale retezat.skyrace.ro!
  • Asigurați-vă că ați citit și ați înteles informațiile tehnice care prezintă descrierea traseelor si alegeți-vă cu atenție traseul de parcurs care se potrivește cel mai bine pregătirii voastre sportive pentru ca nu este permisă schimbarea ulterioara a traseului ales inițial. Vă stam la dispoziție oricând cu sfaturi privind alegerea traseului potrivit pe contact@sportlaoricevarsta.ro sau pe pagina noastră de Facebook: Retezat SkyRace.
  • Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat Regulamentul Retezat Skyrace Intersport, orice solicitare care vine in contradicție sau contravine Regulamentului nu va fi luată în considerare.
  • Necitirea cu atentie a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul retezat.skyrace.ro nu poate fi interpretata ca fiind lipsa de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Retezat SkyRace Intersport 2016, iar participanții care se înscriu la eveniment fară să cunoască toate informatiile prezentate de noi pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.
Translate »